Edição Especial “Arroz do Tocantins: no Coração do Brasil”
Abstract
Nesta edição, os organizadores Dr. Daniel de Brito Fragoso, pesquisador e Chefe de Transferência de Tecnologia da Embrapa Pesca e Aquicultura e o Dr. Paulo Hideo Nakano Rangel, Pesquisador da Embrapa Arroz e Feijão, apresentam a edição especial intitulada “Arroz do Tocantins: no Coração do Brasil” que reúne informações e resultados de pesquisas desenvolvidos pela Embrapa em parcerias com Universidade Estadual do Tocantins (UNITINS) para o fortalecimento e construção sustentável da cadeia produtiva do arroz no Tocantins.

Copyright (c) 2021 AGRI-ENVIRONMENTAL SCIENCES

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
Copyright
Upon acceptance of a manuscript, authors will be asked to complete an "exclusive license" form that will allow the manuscript to be disclosed in the form of open access. In order to do the work of publishing and disseminating the research paper manuscript we need the rights to publish. For open access manuscripts, we use an exclusive licensing agreement where authors retain copyright from their manuscript.
In this agreement the authors retain rights to:
-Patents and other intellectual property rights in manuscript
-The right to credit for published work